Trap op het gas!
In de nieuwe Carrera DIGITAL 132 "GT Race Battle" -set geven twee sterke tegenstanders echt gas! Het opkomende HTP Motorsport-team is gevaarlijk in hun mamba. De gele Mercedes-AMG GT3 "MAN-FILTER Team HTP, No.47" weet wat snelheid betekent en trekt de aandacht van iedereen. De machtige BMW M6 GT3 "Molitor Racing, No.14" moet zich laten gelden in het duel tegen Mercedes. Degenen die sneller zijn, moeten de twee auto's op de proef stellen op de 7,3 meter lange baan.

-Carrera racebaan "DTM Furore"
-DIGITAAL 132
-Set met exclusieve DTM-licentie
-7,3 meter
-Vanaf 8 jaar


Het German Touring Championship zorgt altijd voor sensatie
Deze duivels met twee paardenkrachten zullen zelfs van een afstand een sensatie veroorzaken. Marco Wittmann in zijn BMW M4 DTM en Robin Frijns in zijn Audi RS 5 DTM strijden regelmatig tegen elkaar in bitter bevochten races in de DTM. Helaas lag Frijns in 2018 behoorlijk ver achter Wittmann in het algemeen klassement

Kun jij Frijns op het winnaarspodium krijgen?
Geef de Nederlandse racer een nieuwe kans om samen met jou te slagen. De set bevat zowel zijn auto als Wittmann's BMW op schaal 1:32. Beide wagens zijn uitgerust met koplampen en achterlichten en kunnen afzonderlijk worden gecodeerd. De baan, die wordt geleverd op een schaal van 1:24 en een opbouwafmeting van 305 x 170 cm heeft, wacht op jou en maximaal vijf vrienden met veel bochten en een baanwisselgedeelte.

Uitverkocht

GT Triple Power

€ 329,00
Uitverkocht
Uitverkocht

GT Triple Power

€ 329,00

-Carrera racebaan "GT Triple Power"
-DIGITAAL 132
-Set met 3 GT3-wagens
-8 meter lang
-Vanaf 8 jaar


Supersportwagens pronken met hun machtige spieren
Als je naar deze racewagens kijkt, voel je je gelukkig. Aerodynamische lijnen snijden door de lucht en domineren de weg. Welke van deze drie sportwagens u ook kiest om rubber te verbranden. Het unieke geluid van de motor doet de harten van mannen sneller kloppen. De Lamborghini Huracán GT3 van Team Vincenzo Sospiri Racing, de Ferrari 488 GT3 van het WTM Racing-team en de Porsche 911 RSR van Proton Competition zijn gelijkwaardige tegenstanders op elk circuit.

Race met maximaal 5 vrienden op het kronkelende circuit
De set bevat de Lamborghini Huracán GT3, Ferrari 488 GT3 en Porsche 911 RSR slotauto's. Onder jouw controle racen deze supersportwagens op schaal 1:32 over het 8 meter lange circuit op schaal 1:24. Dankzij de royale afmetingen - 321 x 152 - kunt u de GT3-rail rechtstreeks in uw woonkamer plaatsen. De slotcars zijn voorzien van koplampen, achter- en remlichten en kunnen individueel worden gecodeerd. Je kunt maximaal 5 vrienden uitnodigen om met je mee te gaan op een spannende achtervolging op je Carrera DIGITAL 132-circuit. Een kronkelend circuit met haarspeldbocht wacht op u.

-Geweldige DTM-racebaan met twee slotauto's
-Carrera GAAN !!!
-Racebaan met fly-over, steile bocht, rondetellerbaan en twee loopingsets
-8,9 meter
-Vanaf 6 jaar


Een sterk ontwerpteam stuurt deze RS 5 DTM eropuit om te racen
Audi is ook een vaste waarde in het Duitse toerwagenkampioenschap en heeft zich daar stevig gevestigd. Achter het stuur van de Audi RS5 DTM supersportwagen zit de ervaren coureur Matthias Ekström. Terwijl de Zweed vaak start vanaf pole position en al enkele overwinningen heeft behaald, moet René Rast zich keer op keer een weg naar voren vechten van achteren. Het is daarom des te aangenamer dat hij in 2017 de kampioenstitel en de tweede titel in 2018 wist te winnen. In 2017 kwam Ekström net achter hem over op de tweede plaats.

De strijd om de titel gaat verder - op je eigen racecircuit!
Hoewel Matthias Ekström zijn carrière in de DTM in 2017 beëindigde, staat hij nog een kleine race op je Carrera GO !!! racebaan. De twee slotcars op schaal 1:43 lijken door de licenties erg op de originelen. Op het 8,9 meter lange racecircuit op schaal 1:43 kunnen de twee Audi's weer het beste van zichzelf geven. De snelheid van je slotcar bepaal je met behulp van de turboknop op de snelheidsregelaar. Het actievolle racecircuit overtuigt iedereen met twee loopsecties, een fly-over en een steile bocht. Pronk met je vaardigheden en slinger door de chicanes zonder van de baan te vliegen. De set bevat ook een transformator, een rondeteller en accessoires voor de baan.

Race to Win

€ 59,95

Race to Win

€ 59,95

-Racebaan boordevol actie Race om te winnen
-Carrera GAAN !!!
-Formule 1-gevoel op het circuit
-4,3 meter
-Vanaf 6 jaar


Meervoudig recordhouder tegen meervoudig wereldkampioen
De Formule 1 is de recordklasse en de beste racetijden. Max Verstappen valt op als meervoudig recordhouder. Als jongste coureur heeft hij naam gemaakt in verschillende categorieën. In 2018 stond hij op de baan voor het Aston Martin Red Bull Racing-team met de RB14 en het startnummer 33, waar hij keer op keer het tegen zijn rivaal Sebastian Vettel in de Ferrari SF71H opnam.

Formule 1 gevoel voor de kinderkamer
Nu kunnen de twee racers het ook bij jou thuis uitvechten in een bitter duel. De waarheidsgetrouwe gokautomaten op schaal 1:43 racen rond de 4,3 meter lange Carrera GO !!! racecircuit op schaal 1:43. Als je hier niet oplet, val je snel de hoek op! Op het rechte stuk met hoge snelheid kun je op de turboknop op de snelheidsregelaar drukken en nog meer accelereren. Naast de twee slotcars, de twee snelheidsregelaars en de racebaan, bevat de set ook een transformator, een rondeteller en de accessoires voor de racebaan.

Max Speed

€ 69,95

Max Speed

€ 69,95

Snelle races in de Formule 1 • Carrera GO !!! Auto racebaan set - Max Speed ​​• 2x Carrera GO !!! Auto's inbegrepen in de set: Mercedes-AMG F1 W09 EQ Power + EQ "L.Hamilton, No.44" en Red Bull Racing RB14 "M.Verstappen, No. 33" • 6,3 meter lange racebaan met hogesnelheidslijn secties, hoeken, een kruising, fly-over en looping • Afmetingen: 175 x 122 cm • Voertuigschaal: 1:43 • Spoorschaal: 1:43 • Snelheidsregelaar met turboknop • Maximaal 2 coureurs tegelijkertijd • Actieaccessoires voor geweldig racen fun • Leeftijd: vanaf 6 jaar Mercedes-AMG GP vs. Red Bull Racing in de Carrera GO !!! Set - Max. Snelheid. Met de strakke Formule 1-auto strijden racecoureurs van oud en jong tegen elkaar. In de Mercedes-AMG F1 W09 EQ Power + "L.Hamilton, No.44" en de Red Bull Racing RB14 "M.Verstappen, No.33" vindt elke fan zijn favoriet. Met een racecircuit van 6,3 meter zullen ze allemaal coureurs hebben genoeg tijd om hun auto op gang te krijgen. Met snelle rechte stukken, krappe bochten, een kruispunt, fly-overs en actievolle looping is puur raceplezier gegarandeerd.

Race the Track

€ 74,95

Race the Track

€ 74,95

Het Italiaanse duel!
In de nieuwe GT-Set Race the Track zit het allemaal tussen Ferrari en Lamborghini in. De twee Italiaanse langeafstandsraceauto's, Lamborghini's Huracán GT3 "No.98" en Ferrari's 488 GT3 "Carrera", geven elkaar geen cent. Het begint echt op het Carrera-circuit, waar loopings, fly-over, bottleneck en rijstrookwisselingen zorgen voor dat extra beetje race-actie. Op een fantastisch circuit van maar liefst 6,3 meter / 20,66 ft. Kunnen deze supersnelle droomauto's echt accelereren en al hun vermogen laten zien.

Winners

€ 69,95

Winners

€ 69,95

Dit is hoe echte winnaars eruit zien
In de nieuwe Carrera GO !!! "Winnaars" set, de nieuwe modellen Audi RS 5 DTM "M. Rockenfeller, nr. 99" en Audi RS 5 DTM "N. Mueller, nr. 51" zorgen voor nagelbijten "nek-aan-nek" races. Zoals de DTM Hockenheim in de 2e race liet zien, slaagde Nico Mueller erin om de eerste plaats te pakken met Mike Rockenfeller die even later op de 2e positie arriveerde. Op het 6,2 meter lange racecircuit, met lus en fly-over, is de race nu tussen zwart en groen.

Carrera FIRST Nintendo Mario KartTM-set • 2x voertuigen inbegrepen in de set: Nintendo Mario KartTM - Mario en Nintendo Mario KartTM - Yoshi • Draaitol voor extra speelplezier • Baanlengte: 2,4 m • Afmetingen: 93 x 45 cm • Voor kleine kinderen van 3 jaar en ouder • Ergonomische snelheidsregelaar - speciaal voor kinderhanden • Racebaan in kindvriendelijke kleur • Werkt op batterijen (* 4x type C batterijen vereist; niet inbegrepen) • Lange speeltijd tot 6 uur • Eenvoudig in gebruik • Themaspecifiek decoratieve elementen • Aantrekkelijk verpakkingsontwerp Mario en zijn beste vriend, de kleine Dino Yoshi, racen samen op het circuit en dagen anderen uit voor leuke races.

-Racebaanset voor kinderen met Chase en Marshall van PAW Patrol
-Carrera EERST
-Draaitol voor extra speelplezier
-2,4 meter
-Vanaf 3 jaar


Je vrienden en helpers met vier poten - nu ook op je racebaan!
De dappere PAW Patrol-leden zijn gevierde helden in de kinderserie. Of mensen nu in nood zijn, problemen moeten worden opgelost of er is gewoon hulp nodig bij alledaagse zaken - de honden zijn er altijd met hun uitrusting. Elk PAW Patrol-lid heeft niet alleen zijn eigen speciale karakter, maar ook zijn eigen vervoermiddel - dat vraagt ​​om een ​​race! Nu is de enige vraag: welke van de schattige honden wordt de winnaar? Het vriendelijke hondenteam zal zich in ieder geval bewijzen en je zult zoveel plezier beleven aan deze hondenvrienden.

Wie is er sneller ter plaatse als het moeilijk wordt?
In deze Carrera FIRST PAW Patrol - On the Track Set nemen de onhandige Dalmatiër Marshall - met zijn brandweerwagen - en de sportieve herdershond Chase - met zijn politieauto - het tegen elkaar op. De twee slotcars op schaal 1:50 bieden een spannend duel op het 2,4 meter lange racecircuit en racen langs de typische PAW Patrol-baanversiering - gewoon echt gaaf! Op het circuit moet elke puppykart één keer per ronde door een tol gaan. Dit zorgt voor een extra funfactor. Dankzij de PAW Patrol-licentie heeft de Carrera FIRST-set een geweldig ontwerp dat elke kleine racer onderdompelt in de wereld van de dappere hondenteams. De set bevat twee kindvriendelijke snelheidsregelaars. Voor het besturen van de auto's zijn batterijen van het type C nodig.