Clementoni wetenschap en spel - maak je eigen robot

Ben jij klaar voor de fun? Met deze unieke wetenschappelijke kit maak je zelf een echte robot! Programmeer de bewegingen en bedenk spannende avonturen om met je robot te beleven. De robot kan met de innovatieve ultrasoonsensor de afstand van voorwerpen berekenen en zo hindernissen ontwijken, terwijl hij met zijn magnetische arm metalen voorwerpen kan oprapen! Bij de kit krijg je een hele reeks losse onderdelen, zodat je de robot helemaal kunt aanpassen zoals je zelf wil. In de geïllustreerde wetenschappelijke handleiding vind je uitgebreide informatie over elektronica, waarmee je een echte robotexpert wordt!

Specificaties:
Kleur: multicolor
Materiaal: kunststof
Geslacht: junior
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Afmetingen verpakking: 7 x 45,1 x 31,1 cm (D x L x H)
Batterijen: 4 x AAA (niet inbegrepen)

Inhoud:
1 Handleiding
1 Onderdelenset

 

Bekijk het volledige aanbod van Clementoni

COOLE BESTUURBARE ROBOT PUPPY!

Deze R/C Ycoo Pupbo Blue Version is een super leuke interactieve puppy waar je urenlang mee kunt spelen! De puppy herkent je stem en maakt zelf ook leuke geluidjes. Ontdek wat de puppy allemaal kan zoals trucjes leren, emoties tonen en op een realistische manier bewegen. Koppel de puppy met de speciale app voor op je smartphone voor nog meer speelplezier!

Kenmerken:

  • Bestuurbare robot puppy
  • Met licht- en geluidseffecten
  • Kan op vele manieren bewegen
  • Met app voor op je smartphone
  • Vanaf 6 jaar

DETAILS

Leeftijd:vanaf 6 jaar

Geschikt voor:Jongens en Meisjes

EANcode:4891813540700

Merk:Silverlit

Fabrikant:Silverlit

Materiaal:Kunststof

Introductie:09-2020

Kleur:Blauw

Bevat kleine delen, niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar

 

Productinformatie

De Macrobot van Silverlit rijdt overal naartoe, vermijdt obstakels onderweg en onthoudt daarnaast de afgelegde route. De robot is te besturen met de bijgeleverde afstandsbediening en heeft extra functies als het verplaatsen van objecten, geluid afspelen met een robotstem. De ogen hebben LED-verlichting in drie kleuren. Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Dit product is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Vooraf is helaas niet te bepalen welke uitvoering je ontvangt.

Dit product is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Vooraf is helaas niet te bepalen welke uitvoering je ontvangt.